10.08.2018 Tarihli Komisyon Toplantısı
13 Haziran 2019

11.08.2018                  16:15:41

KOMİSYON TOPLANTISI

Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı toplantı salonunda Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Tarık AKBAŞ başkanlığında Evde Sağlık Hizmetlerinin sunulmasına dair yönetmeliğin ikinci bölüm 6. maddesinde oluşturulması gereken komisyona ilgili komisyon üyeleri ve görev yapan Evde Sağlık Hizmetleri ekiplerinin katılımı ile 10.08.2018 tarihinde saat 14.30’da Evde Sağlık Hizmetleri sunumu il değerlendirme toplantısı yapılmıştır.

Toplantıda hizmetin yürütülmesi, evde sağlık hastalarının değerlendirilmesi, sahada yaşanan sorun ve sıkıntılar görüşülmüştür.